ΧΑΛΑΡΩΤΙΚΟ με αιθέρια έλαια Skeyndor


Το μασάζ που ξεκινάει από τις άκρες των δαχτύλων, εξαπλώνεται σε όλο το σώμα και καταλήγει στο κεφάλι, είναι το πλέον ιδανικό για να ξεκουράσετε σώμα και πνεύμα. 

Ο συνδυασμός χαλαρωτικών μαλάξεων και αιθέριων ελαίων θα βοηθήσει το σώμα να αποβάλλει το συσσωρευμένο στρες που το βαραίνει, καθώς επίσης συμβάλλει σημαντικά στην τόνωση των μυών, στο κυκλοφορικό σύστημα, στην αντιγήρανση, στην άυξηση της λεμφικής κυκλοφορίας και της ελαστικότητας των ιστών του δέρματος.

Απαραίτητο και ιδανικό για όλους. 

 

διάρκεια 50'     κόστος 45,00 €

 

ΛΕΜΦΙΚΟ 

Αντιμετωπίστε πρηξίματα, κυτταρίτιδα, φλεγμονές αλλά ακόμα και προβληματικά σημεία τοπικού πάχους μέσα από ένα είδος ήπιων, αργών και επαναλαμβανόμεων μαλάξεων, που ευνοούν την ομαλή ροή της λέμφου μέσα στο σώμα. Αποτέλεσμα να ενεργοποιείται η φυσική αποστράγγιση της λέμφου, του υγρού που απομακρύνει τα απόβλητα του μεταβολισμού και κατ'επέκταση ελαχιστοποιεί την όψη φλοιού πορτοκαλιού της επιδερμίδας.

Η καλή κατάσταση του λεμφικού συστήματος συμβάλλει όχι μόνο στην καλή εξωτερική εικόνα αλλά και στην ενίσχυση της άμυνας του οργανισμού, αφού συμβάλλει στην παραγωγή αντισωμάτων. 
                                             

                                               διάρκεια 40'     κόστος 40,00 €

ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ με σπαθόλαδο*

Θλάσεις, μυϊκοί σπασμοί, αυχενικό σύνδρομο, οσφυαλγία, ισχιαλγία, πονοκέφαλοι, ημικρανίες, ρευματισμοί, κ.α., Από ότι κι αν υποφέρετε, ανακουφιστείτε άμεσα με τη βοήθεια του ευεργετικού σπαθόλαδου. Το γνωστό σε όλους μας "βάλσαμο" φημίζεται ήδη από τα αρχαία χρόνια για τις πάμπολλες θεραπευτικές του ιδιοτήτες σε ψυχή και σώμα. Επιτρέψτε στο πολύτιμο αυτό φάρμακο της φύσης να διεισδύσει στο δέρμα σας, και μέσα από τη μάλαξη να φτάσει μέχρι τους ιστούς, τους μυς και τις αρθρώσεις σας προσφέροντας τη μέγιστη ανακούφιση. 

​​

                                                διάρκεια 50'     κόστος 50,00 €

*δικής μας παραγωγής με σπαθόχορτο μαζεμένο απο τις κραβαρίτικες βουνοπλαγιές

 

ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ πλάτης & αυχένα

 

Οι περισσότερες κακώσεις και πόνοι προκαλούνται από την κακή στάση του σώματος και τις κακές συνήθειες και κινήσεις. Ο σκοπός του θεραπευτικού μασάζ πλάτης και αυχένα είναι να αποσυμφορήσει τα εν λόγω σημεία του σώματος στα οποία συσσωρεύεται όλη η ένταση το άγχος και το στρες. Μία τεχνική μαλάξεων που σκοπό έχει να φέρει ξανά την ισορροπία στο σώμα. 

                                                διάρκεια 20'     κόστος 20,00 €