• Facebook | Crystal Mountain Hotel
  • Instagram | Crystal Mountain Hotel
  • TripAdvisor | Crystal Mountain Hotel
  • Twitter | Crystal Mountain Hotel
  • Vimeo | Crystal Mountain Hotel
  • You Tube | Crystal Mountain Hotel
ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ, ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
26340 41555

Το Crystal Mountain Hotel βρίσκεται στο γραφικό χωριό της Άνω Χώρας στη Ορεινή Ναυπακτία, σε υψόμετρο 1.100 μ. και 52χλμ. από τη Ναύπακτο

Άνω Χώρα, Αιτωλοακαρνανία, 300 23

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

INSTAGRAM

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© 2019 by Crystal Mountain Hotel

Το Σάββατο 5 & 12 Οκτωβρίου ανηφορίζουμε προς το καστανόδασός μας για να μαζέψουμε όσα πιο πολλά κάστανα μπορούμε με μουσική, άφθονο τσίπουρο, ψητά κάστανα στην θράκα, ζεστή καστανόσουπα, βόλτα με άλογα για τους μικρούς μας φίλους καιι παιχνίδια στην ύπαιθρο για τα παιδιά! 

4 - 6 & 11 - 13 Οκτωβρίου

1/11

Καστανομαζέματα

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

Γίνετε κυνηγοί των πιο μυστηριωδών καρπών του και αφεθείτε σε μια μοναδική γευσιγνωσία μανιταριών βουνίσιων!
Ο μανιταρολόγος μας υπόσχεται να σας καθοδηγήσει σε μονοπάτια σκιερά και απόμερα, αναζητώντας μανιτάρια διαφόρων ειδών. Ακολουθώντας τις χρήσιμες οδηγίες του, ξεχωρίστε τα βρώσιμα από τα μη βρώσιμα είδη, και αφού μάθετε να τα καθαρίζετε, γευτείτε τα τηγανητά και ψητά, με τη συνοδεία ντόπιου τσίπουρου!

8 - 10 Νοεμβρίου

1/1

Μανιταρομαζέματα

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ

Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά πραγματοποιούμε το Kravara Fitness, ένα 15θήμερο bootcamp γυμναστικής, με δυναμικά, αερόβια και ολιστικά προγράμματα: Functional/TRX, CrossFit, Athletic Cardio, Aerobic (εντός και εκτός νερού), Yoga, Pilates και Mountain trekking θα δώσουν στο σώμα σας και τη διάθεση σας νέα τροπή! Ξεκινήστε τις καλοκαιρινές σας διακοπές χάνοντας περιττά κιλά και αντλώντας ενέργεια μέσα από την φύση!

25 Ιουλίου - 6 Αυγούστου

1/6

Kravara Life & Fitness

ΙΟΥΛΙΟΣ & ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

Η μεγάλη γιορτή που λαμβάνει χώρα κάθε χρόνο στο χωριό μας! Από το απόγευμα της Παρασκευής στο χωριό επικρατεί οργασμός προετοιμασίας. Τα καζάνια για την απόσταξη του τσίπουρου και οι φουφούδες για το ψήσιμο του γλυκού καρπού παίρνουν τις θέσεις τους στη πλατεία του χωριού με τη γιορτή να αποκορυφώνεται το Σάββατο το βράδυ όπου το τσίπουρο ρέει άφθονο και όλο το χωριό γίνεται μία μεγάλη παρέα με τους ντόπιους να σέρνουν τον χορό...

18-20 Οκτωβρίου

1/1

Κάστανο & Τσίπουρο

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

Στις 16 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί ο 4ος Άθλος Κραβάρων, μια πεζοπορική διαδρομή 20 χλμ. ειδικά σχεδιασμένη για αυτό το σκοπό. Είτε είστε δεινός πεζοπόρος είτε απλά φυσιολάτρης, αφεθείτε στην πεζοπορική αυτή πρόκληση και γνωρίστε την ομορφιά της Ορεινής Ναυπακτίας μέσα από δάση, κρυστάλλινα τρεχούμενα νερά και ατέρμονα φαράγγια που περιμένουν να τα ανακαλύψετε.

14-17 Ιουνίου

Τριήμερο Αγίου Πνεύματος

1/3

Άθλος Κραβάρων

ΙΟΥΝΙΟΣ

Εμπνευσμένοι από τα κρυστάλλινα τρεχούμενα νερά του βουνού μας, δημιουργήσαμε το χώρο «Ανεράδα» ώστε να παρέχουμε υπηρεσίες αναζωογόνησης, ομορφιάς και χαλάρωσης.

 

Ήρθε η στιγμή να παραδοθείτε στη μαγεία των στοιχείων της φύσης!

25 Ιουλίου - 31 Αυγούστου

1/1

Ανεράδα

ΙΟΥΛΙΟΣ & ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ

Το κραβαρίτικο δάσος ζωηρεύει με φθινοπωρινά χρώματα και σας προσκαλεί να αφεθείτε στη φιλοξενία του κρυστάλλινου βουνού. Πεζοπορικές εξορμήσεις, μαθήματα ζαχαροπλαστικής, κυνήγι θησαυρού, survivor games και πολλές άλλες στιγμές οικογενειακής αναζωογόνησης είναι όλα όσα θα συμβούν αυτό το τριήμερο στο κρυστάλλινο βουνό!

25-28 Οκτωβρίου

1/1

28ή Οκτωβρίου

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ

Σας παρουσίαζουμε τη μαγική συνταγή για τις τέλειες οικογενειακές διακοπές: το Kids’ Summer Camp 2019, μια παιδική κατασκήνωση που θα ταξιδέψει τα παιδιά στον παραμυθένιο τόπο του κρυστάλλινου βουνού, αλλά και ένα πρόγραμμα ολοκληρωμένων οικογενειακών διακοπών που ικανοποιούν τόσο την ανάγκη των μικρών για ατελείωτο παιχνίδι, όσο και την ανάγκη των μεγάλων για προσωπικές στιγμές χαλάρωσης.

18 Ιουλίου & 31 Αυγούστου

1/3

Kids Summer Camp

ΙΟΥΛΙΟΣ & ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ