• ΓΙΩΡΓΟΣ ΞΗΡΟΣ

  Ασχολείται επαγγελματικά με το Fitness Industry από το 1996 και είναι ιδρυτής και γενικός διευθυντής του εκπαιδευτικού οργανισμού Fitness Studio One. Έχει δημιουργήσει τη σειρά ομαδικών προγραμμάτων & Personal Training «the Concept» και είναι βασικός εισηγητής σε μεγάλα συνέδρια σε Ελλάδα και Ευρώπη από το 2000 με αντικείμενα τα Cardio & Step Choreography. Οι διδακτικές μέθοδοι διδασκαλίας του, αποτελούν status στο χώρο την δημιουργικής χορογραφίας τα τελευταία δεκαπέντε χρόνια και εκατοντάδες Έλληνες γυμναστές έχουν εμπνευστεί και εκπαιδευτεί απο τον ίδιο προσωπικά.

 • ΙΩΑΝΝΑ ΔΡΑΝΔΑΚΗ

  Πτυχιούχος Τ.Ε.Φ.Α.Α Σερρών με ειδικότητα Ρυθμική Αγωνιστική Γυμναστική. Βασική καθηγήτρια σε ιδιωτικές σχολές Fitness από το 1997 και διευθυντικό στέλεχος σε μεγάλα ιδιωτικά γυμναστήρια της Αθήνας τα τελευταία 15 χρόνια. Registered yoga teacher, E-RYT 500, YACEP®   Πρόθεσή της είναι να εμπνεύσει τους ανθρώπους να κινούνται προς τον δρόμο της καρδιάς, τον δρόμο της αγάπης. Υπεύθυνη διπλώματος Studio One Yoga και δημιουργός του προγράμματος Yoga Concept. 

 • ΧΡΙΣΤΙΝΑ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΥ

  Απόφοιτος τμήματος  Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού της Αθήνας. Πιστοποιημένη personal trainer, Group Fitness instructor, Yoga και Pilates. Έχει επιμεληθεί το Teacher Training Manual Mat & Equipment για το εκπαιδευτικό του Studio One. Δημιουργός του Pilates Concept. Παρουσιάζει μαθήματα και εισηγήσεις σε συνέδρια στην Ελλάδα και εξωτερικό  από το 1996. Ιδιοκτήτρια του “ibody pilates and wellness studio”.

 • Απόφοιτη του εκπαιδευτικού προγράμματος Studio One και υπεύθυνη του Studio Pilates sto gymnast;hrio  Concept.Έχει παρακαολουθήσει σεμινάρια από διακεκριμένου δασκάλους ανά τον κόσμο και σήμερα διδάσκει pilates L.A.Fitness, στο Free Motion Gym και στη Hot Yoga Athens

 • ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΙΑΛΙΟΣ

  Απόφοιτος ιδιωτικής σχολής Aerobic & fitness personal training school, συνεργάζεται με τα μεγαλύτερα γυμναστήρια της Αθήνας και ειδικεύεται στο Dance Aerobic/Step, Latin Aerobic, Afro Dance, House Dance κα.

  Επίσης είναι καθηγητής Group Training σε ιδιωτική σχολή γυμναστών και International Presenter σε Βουλγαρία, Κύπρο, Πολωνία και Κροατία.

 • ΠΟΥΡΑΒΕΛΗΣ ΑΛΕΞΗΣ

  Professional Aerobic and Fitness Instructor απο το 2005. Απόφοιτος ιδιωτικής σχολής ως Aerobic&Fitness Instructor, όπως επίσης είναι και Fitball & Pilates Certified Instructor.

  Απόφοιτος Dance School με ειδικοτητα: Commercial - Funky Jazz, και κάτοχος των διπλωμάτων Studio One: Choreography Masterworks, Dance Specialist και Power Cycling. International bodyART instructor by Robert Steinbacher.

  Zumba Fitness Licensed Instructor at Zumba & Aqua Zumba. 

  Εκπαιδεύεται στο μοντέρνο χορό από τον διεθνή οργανισμό ISTD ( Imperial Society of Teachers of Dancing )  
  Έχει διδάξει σε κεντρικά συνέδρια στην Ελλάδα καθώς και σε μεγάλα φιλανθρωπικά events ( Zumbathon). 
  Κατέκτησε την 1η Θεση στο International Dance Aerobic Competition by StudiOne & Reebok. 
   

 • ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΓΙΑΣ 

  Απόφοιτος της Σιβιτανιδείου σχολής Τεχνών & Επαγγελμάτων στο τμήμα εμπορίας και διαφήμισης (Marketing) με την ειδικότητα του αθλητικού Management. Πιστοποιημένος καθηγητής στα Studio One Διπλώματα: Group Exercise Leader Instructor (Cardio & Resistance), Power Cycling, Tae Box, Bosu, Ιμάντες αιώρησης, Fit balls, Kettlebells, Advanced Masterworks Choreography και Dance. Έχει κάνει πρακτική εξάσκηση πάνω στην αθλητική προπόνηση και στην αποθεραπεία αθλητικών τραυματισμών. Επαγγελματίας αθλητής από το 2003 μέχρι και σήμερα στη χειροσφαίριση με συμμετοχές στην Α1 Ελλάδος.

 • ΜΑΡΙΑ ΣΙΛΒΙΝΑ ΚΑΤΣΙΩΝΗ

  Πτυχιούχος Γυμναστικής Ακαδημίας του Πανεπιστημίου Amici της Αργεντινής και απόφοιτος Ιδιωτικής Επαγγελματικής Σχολής στο χώρο της προπονητικής.

  TRX Qualified Instructor, Qualified Functional Instructor, Certificated Animal Movement Instructor, Official ZUMBA Instructor (Fitness-Step-Kids-Kids jr), Qualified and Certificated Dance Aerobic Instructor, Hip Hop qualified teacher στο είδος Locking, Popping και Bagaloo, Certificated Pilates Mat Work Instructor, Certificated Universall Reformer Instructor. Οπαδός της προπόνησης, της σκληρής δουλειάς και του υγιεινού τρόπου διατροφής. Στόχος ένας κόσμος με αθλητική παιδεία και συνείδηση. Εργάζεται επαγγελματικά από το 2001 μέχρι και σήμερα στο χώρο του Fitness και  του Χορού. Ιδιοκτήτρια και Υπεύθυνη της Ακαδημίας Χορού και Άσκησης Danza Explosion.

 • ΠΑΡΗΣ ΚΑΚΑΒΟΥΛΑΣ

  Πιστοποιημένος προσωπικός γυμναστής, εκπαιδευτής TRX,

  εκπαιδευτής σε άσκηση δόνησης,

  εκπαιδευτής Cross Training Concept,

  εκπαιδευτής λειτουργικής προπόνησης,

  και υπεύθυνος γυμναστηρίου Fisico.

  Πρώην παίκτης και πρώην διαιτητής Handball (χειροσφαίρισης).

 • MIRJAN TAHIRAJ

  Πτυχιούχος Τ.Ε.Φ.Α.Α Σερρών (ΑΠΘ) με ειδικότητα Ποδόσφαιρο και κατεύθυνση στη Βιολογία της Άσκησης. Studio One Certified των διπλωματών: Dance, Choreography Masterworks & Personal Training. Ασχολείται επαγγελματικά με το Fitness/Aerobic από το 2005 με αντικείμενα διδασκαλίας: Aerobic, Step, Dance Aerobic, Hip-Hop & House Dance.

  Κατέκτησε την 1η Θέση στο LEADERFIT’ ELECTION DU MEILLEUR ESPOIR, Pro Fitness International 2012 Paris.

 • Facebook | Crystal Mountain Hotel
 • Instagram | Crystal Mountain Hotel
 • TripAdvisor | Crystal Mountain Hotel
 • Twitter | Crystal Mountain Hotel
 • Vimeo | Crystal Mountain Hotel
 • You Tube | Crystal Mountain Hotel
ΓΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ, ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ
26340 41555

Το Crystal Mountain Hotel βρίσκεται στο γραφικό χωριό της Άνω Χώρας στη Ορεινή Ναυπακτία, σε υψόμετρο 1.100 μ. και 52χλμ. από τη Ναύπακτο

Άνω Χώρα, Αιτωλοακαρνανία, 300 23

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

INSTAGRAM

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

© 2019 by Crystal Mountain Hotel