top of page
56644913_10213179805425572_6690945987831

ΜΑΡΙΑ ΣΙΛΒΙΝΑ ΚΑΤΣΙΩΝΗ

13 Ιουλίου - 07 Αυγούστου 

Πτυχιούχος Γυμναστικής Ακαδημίας του Πανεπιστημίου Amici της Αργεντινής και απόφοιτος Ιδιωτικής Επαγγελματικής Σχολής στο χώρο της προπονητικής.

TRX Qualified Instructor, Qualified Functional Instructor, Certificated Animal Movement Instructor, Official ZUMBA Instructor (Fitness-Step-Kids-Kids jr), Qualified and Certificated Dance Aerobic Instructor, Hip Hop qualified teacher στο είδος Locking, Popping και Bagaloo, Certificated Pilates Mat Work Instructor, Certificated Universall Reformer Instructor.

 

Οπαδός της προπόνησης, της σκληρής δουλειάς και του υγιεινού τρόπου διατροφής. Στόχος ένας κόσμος με αθλητική παιδεία και συνείδηση. Εργάζεται επαγγελματικά από το 2001 μέχρι και σήμερα στο χώρο του Fitness και  του Χορού. Ιδιοκτήτρια και Υπεύθυνη της Ακαδημίας Χορού και Άσκησης Danza Explosion.

61330532_10157193897604520_29694806884089856_n.jpg

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ

20 Ιουλίου - 21 Ιουλίου

Ο Παναγιώτης μας έρχεται από των χώρο γυμναστηρίων της Πατρας.  Με μεγάλη εμπειρία ως Group Time Fitness Instructor είναι καταρτισμένος σε BodyCombat,  Functional καθώς και Cross training.

LUIZMENDEZ.jpg

LUIZ MENDES

27 Ιουλίου - 29 Ιουλίου 

Γεννήθηκε στο São Paulo της Βραζιλίας, όπου έκανε σπουδές classic ballet, jazz, afro, street dance και modern dances.

Από το 2003 μένει και εργάζεται στην Πάτρα. Είναι παντρεμένος με την Ελένη Βανδώρου και έχουν ένα γιο, τον Πέντρο, 17 ετών.

Μιλάει Πορτογαλικά, Ελληνικά και Αγγλικά.

Χορεύει από το 1986 και διδάσκει/χορογραφεί από το 1999. Έχει χορέψει επαγγελματικά σε musicals και shows στη Βραζιλία, Ιαπωνία, Πορτογαλία, Ελλάδα και Βουλγαρία. 

Ως χορευτής, στην Ελλάδα, μεταξύ άλλων, έχει συνεργαστεί με το χορογράφο Φωκά Ευαγγελινό. Έχει συμμετάσχει, ως χορογράφος και χορευτής, σε τελετές έναρξης και λήξης του Πατρινού Καρναβαλιού.

Ως δάσκαλος χορού, έχει πολυετή εμπειρία με όλες τις ηλικιακές κατηγορίες (παιδιά, εφήβους και ενήλικες) και επίπεδα τεχνικής (αρχάριους και προχωρημένους). 

IMG_20180210_170522_633.jpg

ΑΝΔΡΕΑΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

27 Ιουλίου - 07 Αυγούστου 

Απόφοιτος της γυμναστικής ακαδημίας Studio One και κάτοχος των διπλωμάτων: 

Masterchoreo

Personal training

Group exercise leader

Pilates mat & reformer

Pre & post natal

 

Εχει 10 χρόνια εργασιακής εμπειρίας σε γυμναστήρια, τόσο σε αίθουσες ομαδικών όσο και σε αίθουσες small group personal αλλά και στην επίβλεψη.

 

Έχει γεννηθεί στην Πάτρα και εκεί ανδρώθηκε επαγγελματικά σε έναν χώρο που αγαπάει πολύ. Το Fitness και η υγιεινή διατροφή είναι τρόπος ζωής για αυτόν και προσπαθεί να κάνει κάθε ασκούμενό του να τα αγαπήσει.

AnnaStampira.jpg

ΑΝΝΑ ΣΤΑΜΠΙΡΑ

29 Ιουλίου - 04 Αυγούστου

Πιστοποιημένη Hatha Yoga (Chyta Yoga School) και Kids Yoga Instructor (Yoga Family Violet Alignment). Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Mindfulness and Chair Yoga for children (Flower Kids Yoga School) και 
θεραπευτική ζωγραφική με Mandala. Aσκείται και μαθητεύει στην Αerial Yoga.

Ανάμεσα στους δασκάλους και εισηγητές της είναι οι Μιχάλης Φιλίνης (Hatha Yoga - Pranayama - Meditation) Ελένη Κορέλη (Hatha Yoga) Aλέξανδρος Surya Deva ( Kundalini Yoga) Φωτεινή Δημητρίου (Kids Yoga) Χριστίνα Μάτση (Κids Yoga - Mindfulness) Liesza - Sophie Ambrosius ( Hatha Yoga)

Δραστηριοποιείται πάνω στην παιδική yoga και yoga ενηλίκων σε γυμναστήριο αυτήν την περίοδο και κατά το παρελθόν έχει εργαστεί σε φυσικοθεραπευτήριο. Έχει εμπειρία σε personal μαθήματα yoga και έχει λάβει 
μέρος σε retreats στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. 

 

Φυσιολάτρης και εθελόντρια σε ομάδες καθαρισμού και προστασίας του περιβάλλοντος. Όραμα και στόχος ζωής η Yoga να αποτελέσει εργαλείο ευζωίας, εσωτερικής σύνδεσης και αυτογνωσίας για παιδιά και ενήλικες.

bottom of page